THANK YOU MAYY JIE !

Friday, July 14, 2017

hi cuolls ๐Ÿ˜ arinie Ayun nak story sikit pasal someone yang dikenali sebagai Mayy Jie mesti ada antara cuolls yang da sememangnya kenal siapa Mayy Jie nie kan ๐Ÿ˜‰ for those yang tak kenal siapa dia nie lagi meyh Ayun story sikit pasal dia ye .

dia nie boleh dikategorikan sebagai salah sorang blogger yang famous jugak la pada Ayun , kitorang mula berkenalan dalam tahun 2010 masa tu Ayun pun baru lagi berjinak-jinak dalam dunia blogging nie then masa tu la kenal rapat dengan dia nie . then disebabkan Ayun pun da lama sangat tak berblogging then oneday tu Ayun ada perasan satu status dia dekat facebook cakap ada buat promotion gitu untuk siapa-siapa yang nak buat editing untuk blog mereka-mereka kemudiannya tanpa segan dan silunya Ayun private message si adek manis kita Mayy Jie .


disebabkan status adek manis kita yang nie la Ayun tergoda then cepat-cepat minta dia buatkan editing untuk blog Ayun , hahaha ! almaklum la Ayun nie da terlampau lama sangat da tak aktif dunia blogging so banyak sangat da yang terlupa and kebanyakan nya da bertukar setting bagai tapi nasib baik la jugak sebab adek manis kita sabar dengan kerenah hakak Ayun dia yang sorang nie . thanks a lot adek manis Mayy Jie nie ๐Ÿ’“


so sesiapa yang berminat nak gunakan khidmat editing boleh contact adek manis kita Mayy Jie nie ye , insyaAllah gerenti dijamin puas hati . ๐Ÿ˜Ž

You Might Also Like

2 Komen

  1. Alahai sweet la Kak Uyun..

    Kenapa gadget sidebar tu gambar hilang? Huhu. Akak ada buang gambar ke?

    Boleh bagi ayat utk saya tukarkan "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor Aenean mass" kat bawah enty tu ke? Biodata akak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang hilang ye dekk ? hahaha akak pun tak perasan maybe ada kot sebab aritu akak delete something tapi tak sure apa , aduyaii . ok2 nanti akak pm kamu dekat facebook nak letak apa dekat situ , thanks a lot adek ku manis :*

      Delete